MarsMiran.reismee.nl

Bye bye diving...

Khao Lak Town, 20:45

Vanmorgen de laatste 2 duiken gemaakt.... Uitgevaren op een typische Thaise longtailboot, met totaal 5 duikers. Het was niet ver varen, ca. 35 minuten. Vlakbij de kust, ligt dit wrak op 18m diepte. Relaxte duiken, het zicht was minder dan waarwe afgelopen dagen mee verwend waren, maar dat kwam ook door het vele vis. Er zwommen heel veel grote scholen van diverse vissoorten rond. Groot, klein, alle maten. We konden elkaar bijna niet meer zien. Daarnaast was het wrak al aardig vol gegroeid met koraal, en vol leven als naaktslakjes, heremietkreeften, koraalduivels en zwemmende murenen. Genoeg te zien dus!! Erg genoten.
Vanmiddag alle spullen gespoeld en uitgehangen, dat moet dan wel op tijd droog zijn. Verder alvast het vliegticket geboekt van Phuket naar Bangkok (jajaja, op de goede dag; de 7e)
En dan is het nu echt aftellen. Morgen een brommertje huren en nog wat van de omgeving zien en de laatste dag rustig aan alles inpakken etc. We vliegen pas om half 11 's avonds naar Bangkok, dus we hebben nog de hele dag.

Groetjes

Mars & Miran