MarsMiran.reismee.nl

Rustig dagje op Ko Lanta

Ko Lanta Yai, Town, 13:15

Gisteren weer heerlijk gedoken op Ko Ha. Daar 2 duiken gemaakt. Dit keer met de normale boot, dus iets langer varen, en meer mensen, maar nog steeds niet heel druk. Dus wel relaxed! De eerste duik was prima, veel vis gezien, zee slang, murenes, etc.
2e Duik was wat minder, omdat er behoorlijk veel stroming stond onder water, meer dan verwacht. Dat werd dus meer tegen de stroming in zwemmen. Balen, want zo raak je snel door je lucht heen en zie je weinig. Binnen drie kwartier stonden we dan ook weer op de boot.
Rond 16 uur waren we terug en in een dikke regenbui terug naar het resort gebracht. Lekker gegeten, en maar weer een extra nacht bijgeboekt. Gaan jullie dan helemaal niet meer weg? Werd ons gevraagd. Wat begon met 2 nachten, misschien 3, zijn er 4 geworden!
Nee, we hadden besloten om vandaag lekker rustig aan te doen, zodat de duikspullen een beetje kunnen drogen. Brommertje gehuurd en nu in de stad al 1,5 uur in een internetcafe. We hebben een stapel foto's op deze site gezet, gelukkig een redelijk snelle computer hier met fotoprogramma.
Morgen gaan we door naar Khao Lak (westkust) met de bus ca. 6 uur rijden... We zijn op zoek naar een duikschool om weer een liveaboard te gaan doen voor ca. 3 dagen, naar de eilanden als vorig jaar. Een mooie afsluiter denken wij!

Veel plezier met de foto's, wij gaan nu shoppen en brommeren! ;-)

Groetjes
Mars & Miran

Jan en Anneke

Wij hebben er van genoten! Wat een leuke foto's.
helemaal te gek. Geniet nog maar. en uh;) niet te veel shoppen he..