MarsMiran.reismee.nl

Haaaaiiiiiii.... let's cook!

Chiang Mai, Gap's House, 20:05

Vandaag was het dan zover; Thais Kookles!! Vanmorgen om 10 uur eerst naar een lokale markt, waarbij alle ingredienten gezocht en uitgelegd werden.
Daarna ca. 8 gerechten gemaakt, waarbij alles eerst uitgelegd werd, waarna we zelf aan de slag konden op een gaspitje met wok en al! 's middags lunch van eigen bereidseltjes, en eind van de dag een 'doggy bag' mee naar huis.
En ja Philomena, hij was er nog! Haha we hebben ons kapot gelachen wat een mannetje!!! Alles met 'haaaaaa' en 'simple' en 'like it, put it in, don't like it, just let it out'. Kortom doe lekker waar je zelf zin in hebt. Ook het vrouwtje erbij was geweldig! Heel veel 'aaaaaaaiii' haha!!! Alles wat ze zei eindigde daarop!!!
Met een boek en certificaat onder de arm, gaan we het thuis zeker nog eens nadoen. Hopelijk zijn we over 3 weken niet alles vergeten.....

Morgen staat er een Sight Seeing Tour op het programma; naar de Long Neck stammen. Een flinke lange maar hopelijk interessante dag! Daarna waarschijnlijk naar Sukhothai.??

Groetjes

Mars & Miran

PaMa

Klinkt weer allemaal hartstikke leuk. Zo te horen genieten jullie er van. De Long Neck doe je een heel groot plezier als je papier en/of schrijfgerei voor de plaatselijke kleuterklas meeneemt.

Groeten.

Philomena

AAAAAHHHHH... Geweldig om te lezen!!!!
Tip voor Sukothai: sta heel vroeg op, huur een fiets en ga fietsen. 'S ochtends is er nog bijna niemand, lokaele mensen worden wakker, de zon komt op, licht is prachting, je hoeft het park nog bijna niet te delen, helemaal geweldig!

Blijf genieten,
Philomena