Bangkok II
Bangkok, Khao San Road 17-mrt-10 / 18:00
Eindelijk'bij' geslapen in de herrie van de stad, dus weer redelijk op 2 benen en aardig in het Thaise ritme.
Vandaag was het niet zo 'warm' als gisteren.. met 29 graden best aangenaam. We hadden mazzel met bewolkt weer en zelfs al een fikse koele bui (we zaten droog, dus dan mag het best)
Een van de hoogste gebouwen bezocht in een drukke kantoren wijk met veel verkeer en kantoorpersoneel. Op de 64ste verdieping een weids uitzicht over de stad. Toen was de bewolking dan weer wel jammer. Daarna een heerlijk kopje koffie bij Starbucks voor een westers prijsje.
Weer terug met de watertaxi, we kwamen erachter dat er meerdere soorten watertaxi's zijn, waaronder 1 voor toeristen = 25 Baht p.p. En de andere, voor ook lokale bevoling, slechts 13 Baht p.p. Ach ja, waar heb je het over, 1 baht = ca. 0,02 euro, maar toch!
Wat Arun bezocht aan de andere kant van de rivier, ook een klim naar boven (hier zat dan weer geen lift in..)wat minder hoog, maar ook een erg mooi uitzicht over de stad en de rivier.
Nu weer terug in de drukte van Khao San Road, even zien hoe laat de 1e bus morgen naar het vliegveld gaat, zodat we daar nog op jacht kunnen naar een vliegticket naar Chiang Mai. Te laat voor het boeken via internet, dus dan maar op de luchthaven zelf.
Ps. Clau; hier op Khao San Road heet het 'Fish Massage', een grote bak met diezelfde visjes, voor 15 minuten met je (zweet)voeten tussen de visjes kost 150 Baht. Ca.3 euro
Ps2. Leuk dat we je tegen zijn gekomen Maus!!! Jammer dat je naar een vlucht moest ;-(
Zonnige groetjes
Mars & Miran
Gelukkig dat het wat frisser is geworden,29 graden is te doen (grijns) Dat hoge gebouw is waarschijnlijk de Bayon Tower. Hebben wij zitten eten met een prachtig uitzicht,jammer dat het bij jullie bewolkt was.Ook jammer dat de watertaxi wat duur uitviel, bijna 100% duurder dan nodig was. Maar ja waar gaat het over.
Tot hoors vanuit Chiang Mai.
Echt waar?!? 3 euro voor de fish treatment???? Nou, dan weet ik ook een leuk kadootje voor mijn verjaardag ;o)
Ik wens jullie nog heel veel plezier!!!!
Claudia